Concurs de materiale video pentru copiii și tinerii implicați în protejarea mediului

Publicat în Recomandari acum 4 ani

Copiii și tinerii implicați în protecția mediului sunt invitați să realizeze și să trimită organizatorilor concursului „Vara Poveștilor Eco”, până pe 24 septembrie, un video de maximum un minut în care prezintă, cu exemple concrete, ce fac ca să fie „eco” în viața de zi cu zi – acasă, pe stradă sau în vacanță. 

Cei interesați pot participa fie individual, fie în echipă. Filmele care respectă criteriile de eligibilitate vor intra într-o tombolă cu premii, la sfârșitul lunii septembrie. Concursul va acorda zece premii individuale la categoria „Super Eco Story” și trei premii de echipă la categoria „Super Eco Team”.

La secțiunea pentru echipe vor fi luate în considerare filmele realizate de grupurile de elevi care au un proiect comun sau sunt implicați în anumite activități de protejare a mediului. Filmele vor fi difuzate pe site, pe pagina Facebook și canalul YouTube ale programului. Toate informațiile pot fi găsite pe https://www.patruladereciclare.ro/vara-povestilor-eco/.

Concursul „Vara Poveștilor Eco” este organizat de Patrula de Reciclare, în parteneriat cu Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor.

Etichetat cu: ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)