Cum poți scăpa de materialele de construcții și mobile veche în Cluj-Napoca?

Publicat în Cluj acum 10 luni

voluminoaseCampania de colectare a deșeurilor voluminoase continuă în Cluj-Napoca. Află unde și între ce ore poți duce mobila veche pentru a te debarasa de ea.

Campania de colectare a deșeurilor voluminoase continuă în Cluj-Napoca. Află unde și între ce ore poți duce mobila veche pentru a te debarasa de ea/ Foto: colectaredeseuri.ro

Începând cu data de 31 ianuarie 2023, Primăria municipiului Cluj-Napoca, în colaborare cu Supercom organizează campanii mobile de colectare a deșeurilor voluminoase și a deșeurilor provenite din activitățile de construcții.

În această perioadă persoanele fizice vor putea să predea gratuit deșeurile voluminoase precum: mobilier, covoare, saltele, obiecte mari de folosinţă îndelungată, respectiv deșeuri de construcții, provenite din activități de construcții și demolări, care nu necesită autorizație de construcție, precum: cărămizi, țigle și produse ceramice, amestecuri de beton, produse ceramice, fără conținut de substanțe periculoase (excepție polistiren, rigips, vată minerală), în punctele de colectare mobilă.

Cantități totale de deșeuri de construcții și demolări, care pot fi predate:

1 mc/lună/persoană, pentru deșeurile care intră în categoria deșeurilor de construcții (beton, cărămizi, țigle și produse ceramice, amestecuri de beton, cărămizi, țigle și produse ceramice, fără conținut de substanțe periculoase).

Locațiile și programul de colectare:
Deșeuri voluminoase: Strada Fabricii și Strada Bucium, marți de sâmbătă în intervalul orar 9-17
Deșeuri din contrucții: Strada Fabricii și Strada Bucium, în ziua de joi în intervalul orar 9-17
În aceste locații, operatorul de salubritate va asigura o autoutilitară în care se vor colecta deșeurile voluminoase și deșeurile provenite din activitățile de construcții, în ziua de colectare și intervalul orar stabilit.

via Monitorul de Cluj

Etichetat cu: , ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)