În Bistrița se colectează astăzi sacul verde, pentru sticlă

Publicat în Bistriţa-Năsăud acum 9 luni

sticlaMiercuri, 14 septembrie, în Bistrița și localitățile componente se colectează sacul verde – pentru deșeurile reciclabile din sticlă, anunță ADI Deșeuri.

În a doua săptămână din lună, în ziua de miercuri, se colectează deșeurile reciclabile din sticlă conform noului program de colectare a deșeurilor reciclabile.

Programul de colectare a sacului verde va începe de la ora 8.00. Astfel încât cetățenii să aibă timp să scoată deșeurile reciclabile la poarta casei.

Având în vedere că programul începe mai târziu, este posibil ca pe anumite trasee mașina de colectare să ajungă după-masa sau seara.

Dacă aveți cantități mai mari de deșeuri reciclabile din sticlă, care nu încap în sacul verde, vă recomandăm să depuneți surplusul de deșeuri în saci transparenți. Operatorul de salubritate va ridica și acești recipienți.

Este important să utilizați recipienți de colectare transparenți, pentru ca angajații Supercom să poată vedea tipul de deșeu depus în sacii suplimentari.

Vă rugăm să NU AMESTECAȚI deșeurile reciclabile între ele. RESPECTAȚI inscripționările de pe recipienții de colectare!

Vă rugăm să respectați programul de colectare. NU SCOATEȚI alte tipuri de deșeuri – cum ar fi pubela galbenă sau sacul albastru.

Miercuri 10 august se va colecta STRICT sacul verde, pentru a evita suspiciunea de amestecare a deșeurilor la colectare.

Puteți consulta noul program de colectare pentru fiecare localitate din județ pe www.adideseuribn.ro sau la telefon 0263.944 – Dispecerat Supercom.

Etichetat cu: ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)