Mașinile și căruțele care aruncă gunoi vor fi confiscate și la Brăila

Publicat în Brăila acum 3 ani

O veste interesantă a trecut podul peste Siret. A ajuns la noi informația conform căreia Primăria Brăila începe să confiște mașinile și căruțele care aruncă gunoi pe domeniul public. Nu peste un an sau un deceniu, ci chiar de astăzi, 17 februarie.

Așadar, Brăilla vrea să-și civilizeze locuitorii cu bâta. Cu vorba bună nu a mers, așa că autoritățile au decis să ia măsuri dure. Polițiștii locali au ordin de la superiori să confiște toate vehiculele care aruncă gunoi. Ulterior, căruțele și mașinile vor fi distruse sau vândute.

„Ne-am săturat să strângem după ei de 30 de ani! S-a demonstrat că nicio altă metodă de civilizare nu a funcționat! Mijloacele de transport auto confiscate vor fi văndute și veniturile vor intra la bugetul național (nu local, dar nu acest lucru contează), iar căruțele vor fi distruse. Ca și în alte situații delicate, avem puterea de a lua cele mai dure măsuri. Ne asumăm și aceste lucruri.” (primarul orașului Brăila, Marian Dragomir)

Nu ar fi rău ca și la Galați să se aplice minunata măsură. Probabil, în scurt timp parcul auto al Primăriei se va umple de mașini de fițe ale domnilor și doamnelor care au fost plecați pe coclauri când s-au predat cei șapte ani de acasă. Ba chiar măsura ar putea fi extinsă și Poliția Locală să primească dreptul de a-i confisca pe pietonii certați cu bunul simț.

via Antidotul.ro

Etichetat cu: , ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)