Secţia de Drumuri Naţionale Galaţi oferă 100 de lei pentru fotografii sau filmări cu persoane care aruncă gunoi pe drumurile din judeţ

Publicat în Galaţi acum 3 ani

tomberonSecţia de Drumuri Naţionale Galaţi oferă recompense câte 100 de lei pentru fiecare fotografie sau filmare care surprinde persoane aruncând gunoaie pe drumurile naţionale din judeţul Galaţi. De asemenea, o primărie din Vrancea oferă 150 de lei pentru fiecare fotografie în care apar persoane care aruncă gunoi la întâmplare.

Secţia de Drumuri Naţionale Galaţi anunţă că va oferi recompense câte 100 de lei pentru fiecare fotografie sau filmare cu persoane care aruncă gunoiul la întâmplare. Pentru a primi banii, fotografiile sau filmările trebuie să surprindă oamenii şi numerele de înmatriculare ale autovehiculelor acestora în timp ce aruncă deşeuri menajere, saci de gunoi, moloz, în parcările de pe drumurile naţionale din judeţul Galaţi.

Fotografiile se pot trimite pe whatsapp.

Şi Primăria din Soveja, judeţul Vrancea, a decis să ofere 150 de lei oricărei persoane care va reuşi să fotografieze sau chiar să filmeze numărul de înmatriculare al maşinii din care sunt aruncate deşeurile, cât şi persoanele care aruncă gunoiul pe spaţiile publice.

Cei care sunt prinşi că aruncă gunoiul pe domeniul public şi nu la pubele ori in alte locuri special amenajate riscă amenzi de la 3.000 la 6.000 de lei, dacă sunt persoane fizice, şi de la 25.000 la 50.000 de lei, dacă sunt persoane juridice.

via News.ro

Etichetat cu: ,

1 comentariu
Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)