Noi informații cu privire la colectarea deșeurilor vegetale, cele din lemn și sticlă din Pașcani

Publicat în Iaşi acum 2 ani

deseuri xÎn cadrul conferinței de presă ce a avut loc astăzi, la sediul Primăriei Pașcani, reprezentanții municipalității au oferit o serie de informații cu privire la modul de colectare și depozitare a deșeurilor.

Primarul Municipiului Pașcani a susținut că în limita timpului și a personalului de care dispune Serviciul de Gospodărie Comunală și Locativă, deșeurile vegetale vor fi ridicate în perioada următoare. Persoanele care au posibilitatea le pot transporta la sera de flori din cartierul Aerodrom, iar acolo vor fi preluate de către angajații instituției.

Autoritățile locale au explicat că inclusiv deșeurile din lemn ori mobilier pot fi transportate acolo. Ele vor fi depozitate pe o platformă ca ulterior să fie ridicate de către angajații Girexim Universal.

Din primăvara anului viitor, va mai fi implementată o măsură nouă, pusă în practică deja în zona Metropolitană. În urma discuțiilor cu reprezentanții Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Salubrizare Iași și operatorul Girexim Universal, s-a ajuns la concluzia ca odată pe lună să fie colectate deșeurile din sticlă.

via NewsPascani.com

Etichetat cu:

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)