Premii pentru elevii lugojeni la concursul Arta reciclării

Publicat în Timiş acum 2 ani

La final de an, premiile continuă să curgă pentru școlarii lugojeni. Sonia Jurjescu, elevă a Școlii Gimnaziale Nr. 4, în clasa pregătitoare B (prof. înv. primar Adina Iova) a obținut Premiul al II-lea la concursul ”Arta reciclării”, secțiunea I – desene, fiind răsplătită cu o imprimantă multifuncțională.

La secțiunea I desene au mai obținut premii și elevii Natalia Murgoi (clasa a II-a), Premiul II, Școala Gimnazială Nr. 3; Denis David (clasa pregătitoare), Premiul III, CȘEI ”Alexandru Roșca”.

La secțiunea a II-a – obiecte realizate din materiale reciclabile au fost premiați elevii Dragoș Tinca (clasa a VIII-a), Premiul I, CȘEI ”Alexandru Roșca”; Adelina Senchea (clasa a VI-a), Premiul III, CȘEI ”Alexandru Roșca”.

Competiția a fost organizată de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri Timiș împreună cu Organizațiile partenere care implementează răspunderea extinsă a producătorului și cu partenerul nostru Lions Club Timișoara Dinamic Club (președinte Ana Crasneanu).

”A fost un concurs reușit, cu multe lucrări interesante, iar elevii demonstrează că sunt conștienți de importanța colectării separate a deșeurilor și de protejarea mediului.  Sperăm ca la următoarele concursuri, fie organizate doar de ADID, fie organizate cu diverși parteneri/colaboratori, numărul elevilor participanți să fie în număr tot mai mare. Vor fi cel puțin la fel de provocatoare pentru cei mici. Cea mai mare satisfacție a noastră este atunci când vedem implicare din partea copiilor în activități de educație ecologică și sunt convins că cei mici știu să aibă grijă de mediul înconjurător. Mulțumim elevilor pentru participare, profesorilor coordonatori pentru implicare. Felicitări câștigătorilor!”, a declarat Romeo Petru Ursu, director executiv ADID Timiș.

Adresat copiilor din unitățile de învățământ primar, gimnazial și liceal din județul Timiș, zona 1 Timișoara, 0 Ghizela, 3 Deta, 4 Făget, concursul educativ ”Arta reciclării” a reunit peste 700 de elevi.

via Redeșteptarea

Etichetat cu:

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)