Program de colectare al deșeurilor electrice și electronice la Pașcani

Publicat în Iaşi acum 1 an

ridicare deseuriPrimăria Pașcani, în colaborare cu Ecoarena, pune la dispoziția cetățenilor un program gratuit de ridicare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE).  În ultima săptămână din fiecare lună, în funcție de necesitate, echipa Ecoarena intervine la domiciliu sau la alte locații ale  beneficiarului, pentru preluarea acestui tip de deșeu.

Dacă dețineți astfel de deșeuri în gospodărie, puteți face o solicitare pentru ca acestea să fie ridicate, la numărul de telefon 0764.399.399, de luni până sâmbătă între orele 9:00-17:00, sau online pe www.ecoarena.ro. În această categorie intră toate echipamentele electrice și electronice, ieșite din folosință, care funcționează cu ajutorul bateriilor sau pe bază de curent, la priză, inclusiv baterii, orice tip de bec și acumulatoare vechi

„Primăria municipiului Pașcani, în parteneriat cu Ecoarena pun la dispoziție serviciul gratuit de preluare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice voluminoase, direct de la domiciliu, sediu de firmă sau instituții. Puteți suna de luni până sâmbătă între orele 9:00-17:00 la numărul de telefon (cu tarfi normal) 0764.399.399 sau faceți o comanda online pe www.ecoarena.ro. În urma solicitărilor primite, echipa Ecoarena va programa ridicarea acestor deșeuri de la dumneavostră în ultima săptămână a fiecărei luni.”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Pașcani, Alexandru Dandu.

IMPORTANT este de menționat faptul că, dacă aceste deșeuri nu sunt colectate corespunzător, pot deveni o sursă dăunătoare mediului și sănătății, din cauza componentelor periculoase pe care le conțin.

Vezi punctele de colectare administrate de

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)