Recordul mondial cu caietele reciclate aduce faimă Argeşului

Publicat în Argeş acum 3 luni

caiete reciclateLa sfârșitul lunii iulie, membri ai Clubului de voluntariat „LEO Leolution” Câmpulung au reușit să doboare un record mondial și să intre astfel în Cartea Recordurilor (Guinness World Records) prin realizarea unui logo mozaic din caiete reiclabile, pe o suprafață de 1.000 mp. Acțiunea s-a desfășurat pe stadionul Clubului Sportiv Muscelul din Câmpulung. Au participat 75 de voluntari, fiind utilizate aproape 20.000 de caiete folosite, care au fost trimise la reciclare după alcătuirea mozaicului.

O asemenea performanță merită apreciată. Astfel, astăzi, 16 august, la invitația echipei de conducere a Consiliului Județean Argeș, coordonatoarea proiectului, Carmen-Victoria Bârloiu, președintele regiunii Sud-Muntenia pentru Districtul 124 România al Cluburilor LIONS, a fost prezentă la sediul instituției, alături de doi tineri voluntari ai clubului. Cu această ocazie, vicepreședintele Adrian-Dumitru Bughiu i-a oferit o Diplomă de Merit pentru promovarea județului Argeș la nivel internațional și pentru performanța de a înscrie municipiul Câmpulung în Cartea Recordurilor, cu cel mai mare mozaic din lume realizat din caiete reciclabile.

„De-a lungul timpului, am fost implicat destul de mult în activități pentru tineret și, tocmai de aceea, conștientizez eforturile făcute, precum și valoarea finală a acțiunii și a rezultatelor. Nu e puțin lucru să dobori un record mondial, să te autodepășești și să faci ceva ce nu a mai făcut nimeni la același nivel. Mai mult, județul Argeș a fost scos în evidență printr-un eveniment de mare anvergură, un eveniment ce poate fi exemplu de bună practică și pentru alți tineri din România și nu numai. Felicitări pentru performanță! Să ne vedem sănătoși și la alte proiecte viitoare!“, a transmis vicepreședintele Bughiu.

via Ziarul Argeșul

Etichetat cu:

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)