Sâmbătă, amplă acțiune de ecologizare a malurilor Argeșului

Publicat în Argeş acum 12 luni
ecologizare„Dacă locuiești în Pitești, vino cu noi în această sâmbătă, 9 aprilie, de la ora 09.00, să curățăm malurile Argeșului, din dreptul parcului Ștrand și din dreptul Parcului Lunca Argesului. Avem 100 de locuri disponibile. Toate costurile de masă și echipamente sunt asigurate de organizatori. Înscrierea se face pe baza acestui formular, iar toate detaliile organizatorice vor fi transmise prin mail celor înscriși. https://forms.gle/FZioDaasJAx6hwNg9
Suntem recunoscători pentru fiecare persoană înscrisă și ne-am bucura să dați vestea mai departe prietenilor și cunoscuților voștri” este invitația organizatorilor, Asociația Act for Tomorow. 
Proiectul se numește “O Românie curată începe de acasă” și are drept scop ecologizarea terenurilor în care se aruncă frecvent gunoaie și redarea frumuseții zonelor din apropierea acestor localități.
Pentru Pitești, partenerii acțiunii sunt Asociatia Zimbrul Carpatin și Asociatia Studenteasca Ingmed, Pitesti iar partenerul strategic este, ca în fecare an, P&G România.
Împreună putem construi o Românie mai verde și mai curată!
via Universul Argeșean

Etichetat cu:

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)