Acțiune de ecologizare inițiată de locuitorii din Cisnădioara – Sâmbătă, 5 iunie

Publicat în Recomandari acum 3 ani

cisnadioaraVara este sezonul curățeniei, perioada în care în localitățile rurale totul se curăță și se împrospătează prin gospodării. Dacă în alte localități oamenii aruncă deșeuri pe unde apucă, alții vor să fie un exemplu. Cetățenii din Cisnădioara sunt chemați să participe la o acțiune de ecologizare, inițiată de un grup de voluntari.
Aspectul localității este de fapt oglinda cetățeniilor. Un grup de voluntari din Cisnădioara s-au mobilizat și au decis să organizeze o zi dedicată salubrizării și curățeniei. Primăria sprijină inițiativa venită din partea cetățenilor și le pune la dispoziție tot de ce au nevoie pentru a aduna deșeurile. Scopul acțiunii este de a face populația să conștientizeze că aruncarea deșeurilor în natură și poluarea excesivă dăunează. Astfel că, sâmbătă, 5 iunie, toți cei care vor să contribuie la crearea unui mediu mai curat și mai sănătos în Cisnădioara, sunt așteptați la ora 09:00 în fața pensiunii Apfelhaus.

”Suntem o comunitate activă care depune efort pentru a îmbunătăți lucrurile. Este prima dată când organizăm un asemenea eveniment, dar cu siguranță vom continua. Am realizat o hartă și am împărțit localitatea pe zone, care vor fi curățate pe rând. Prin aceasta acțiune dorim să facem oamenii să conștientizeze și să nu se mai arunce gunoi în locurile nepermise. Avem sprijinul primăriei care ne pune la dispoziție saci, mănuși, colectoare și sperăm ca prin rezultatul muncii depuse să obținem ce ne-am propus.”, spune unul dintre organizatorii evenimentului.

via Ora de Sibiu

Etichetat cu: ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)