Sâmbătă are loc o nouă acțiune de ecologizare a râului Bistrița Ardeleană

Publicat în Bistriţa-Năsăud acum 2 ani

bistrita ardeleanaNouă acțiune de ecologizare a râului Bistrița Ardeleană este programată pentru sâmbătă dimineața, anunță Vlad Grigoraș, inițiatorul grupului ”Oameni pentru oameni”.

”Sâmbătă, 03 Aprilie, vă așteptăm alături de noi să continuam ceea ce am început la prima acțiune de ecologizare. Vă așteptăm în același sistem, mai exact, sacii și mănușile sunt asigurate”, sună invitația.

Organizatorii anunță că trebuie să aveți bocanci/cizme după preferință, dezinfectant, masca de protecție din dotare și o pelerina in caz că plouă.

”Avem sprijinul firmei de salubrizare, Supercom și așteptăm un răspuns pentru cererea de organizare din partea primăriei. Sâmbătă, ora 8, la podul Codrișor cu haine „de scandal” :)) și dornici de muncă.

Minorii peste 16 ani au nevoie de o declarație pe propria răspundere de la părinți în care părinți își dau acordul și își asumă răspunderea pentru cei mici. Minorii sub 16 ani trebuie sa fie însoțiti de un părinte sau un tutore legal ce își asumă răspunderea. Vă așteptăm!”, anunță ei.

La prima acțiune de sâmbăta trecută, 17 tineri adunați de Vlad Grigoraș au strâns peste 200 de saci cu gunoi.

via Timp Online

Etichetat cu: , ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)