Sibienii sunt invitați sâmbătă, 25 septembrie, să ia parte la o acțiune de ecologizare a Pădurii Dumbrava.

Publicat în Sibiu acum 2 ani

Evenimentul este organizat de Asociația ”Veterani Riders Club” – o grupare de motocicliști, cu susținerea companiei de salubrizare Soma.

”Avem un coleg care stă în zona Calea Cisnădiei – Cartierul Arhitecților și iese adesea cu câinii la plimbare prin pădure. Ne spunea că într-o sâmbătă a adunat doar cât a plimbat câinii doi saci de gunoi și mizerie, doar de pe alei. Atunci ne-am gândit că ar trebui să facem ceva și de aceea am și gândit acțiunea să înceapă din zona respectivă”, a explicat pentru Turnul Sfatului Ciprian Ruja, membru al AVRC și organizator al evenimentului.

Sibienii interesați trebui să știe că punctul de întâlnire este pe strada Salviei, de la ora 10:00.

”Estimăm că vor fi cel puțin 60 de oameni, cam atâția avem noi confirmați până acum, dar bineînțeles că oricine dorește să ni se alăture este binevenit. Va fi o plimbare frumoasă de toamnă de câteva ore, împreună cu familia, iar în timpul acesta facem și curățenie. Cei de la Soma ne ajută și cu saci de gunoaie, mănuși, tot ce e nevoie”, mai spune Ciprian Ruja.

”Suntem deschiși să sprijinim astfel de inițiative în comunitate! Ne bucură mult când vedem cetățeni implicați, care nu rămân indiferenți la felul în care arată pădurea prin care se plimbă, parcurile, natura. E adevărat, ne-am bucura și mai mult dacă noi toți am avea mai multă grijă și respect față de mediu și nu ar mai fi nevoie de acțiuni punctuale de ecologizare, dar până acolo suntem conștienți că mai e de muncă. Puterea propriului exemplu e sfântă, iar pentru asta îi felicităm pe cei de la Asociația “Veterani Riders Club” pentru ceea ce și-au propus să facă. Sperăm să li se alăture un număr cât mai mare de sibieni!”, a declarat și Ioana Pasc, Manager Comunicare & Relații Publice Soma.

Iată mai jos harta cu zona care urmează să fie ecologizată:

zona ecologizare qict

via Turnul Sfatului

Etichetat cu: ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)