SC IONELA SRL, noul operator de salubritate dn comuna Gârnic, Caraș-Severin

Publicat în Caraş-Severin acum 3 ani

Expirarea contractului cu firma din vecinătate care se ocupa de colectarea deșeurilor de pe raza comunei Gârnic a făcut ca responsabilii din cadrul Primăriei să caute soluții mult mai avantajoase atât pentru populație, cât și pentru bugetul local în ceea privește alegerea unui nou operator care să colecteze nu doar gunoiul menajer, ci inclusiv materialele reciclabile.

Începând cu luna februarie, activitatea de colectare a deșeurilor în cadrul UAT-ului condus de edilul Nicolae Tismănariu va fi efectuată de SC IONELA SRL, agent economic de pe raza orașului Moldova Nouă, cu experiență în domeniu. Alegerea primarului pare să fie una inspirată ținând cont de faptul că, în trecut, vechiul operator ridica doar gunoiul menajer, în timp ce o altă firmă, de la Reșița, venea o dată la două luni pentru colectarea celorlalte deșeuri.

„Am luat această decizie întrucât contractul de colaborare cu operatorul din Sichevița a ajuns la finalitate în luna decembrie a anului trecut. Deși prețul care va fi perceput persoanelor fizice/lună este de 7,6 lei, comparativ cu 6 lei anterior, avem garanția că activitatea de colectare nu va mai fi fragmentată, adică SC. IONELA SRL va ridica atât gunoiul menajer, cât și cel reciclabil. În ceea ce privește frecvența, deșeurile vor fi ridicate de două ori pe lună, ceea ce constituie un avantaj având în vedere că vechiul operator ridica materiale reciclabile o dată la două luni. Am speranța că cetățenii comunității vor vederea această inițiativă ca fiind benefică tuturor având în vedere faptul că este esențial să avem un loc curat, mai ales în contextul în care nenumărați turiști ne trec anual pragul.”, a explicat șeful administrației publice locale din Gârnic pentru expressdebanat.ro.

Vezi punctele de colectare administrate de

Etichetat cu: ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)