Colectare deșeuri electrice în Slobozia | 28 sept. – 25 oct.

Publicat în Ialomiţa acum 4 ani

Municipiul Slobozia intră pe harta participanților la Ziua Internațională a Reciclării Deșeurilor Electrice, eveniment organizat pentru prima dată pe 13 octombrie 2018, pentru a promova colectarea selectivă a deșeurilor de echipamente electrice și electronice din întreaga lume. Primăria Slobozia, împreună cu Asociația RoRec și cu partenerii locali de colectare, încurajează cetățenii să se alăture acestei inițiative europene și să participe activ la campania din perioada 28 septembrie – 26 octombrie 2020 din orașul nostru.

Cetățenii au ocazia să scape gratuit de deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) participând la Ziua Internațională a Reciclării Deșeurilor Electrice! Această inițiativă a fost dezvoltată de WEEE Forum, o asociație internațională non-profit a organizațiilor colective ale producătorilor de echipamente electrice și electronice.

Evenimentul reprezintă o ocazie excelentă pentru a atrage atenția consumatorilor asupra importanței colectării selective a aparatelor uzate, cu scopul de a spori reutilizarea, recuperarea și reciclarea. În ultimii 5 ani, rata de producere a deșeurilor electrice a crescut cu 21%! Este esențial să înțelegem că ”deșeurile electrice reprezintă un flux care ridică o provocare din ce în ce mai mare: numărul de dispozitive electrice și electronice este în continuă creștere, precum și nevoia de materiale necesare pentru fabricarea produselor”, ne spun reprezentanții WEEE Forum.

Ai grijă de mediu și de orașul tău! Răspunde pozitiv la colectarea și reciclarea aparatelor electrice vechi sau uzate!

Prin implicarea în acest proiect, Slobozia își dovedește interesul pentru protecția mediului înconjurător și necesitatea colectării selective a acestor deșeuri. Adună aparatele electrice defecte sau pe care nu le mai folosești, dar pe care continui să le ții în casă și sună pentru preluarea lor.

  • În intervalul 28 septembrie -25 octombrie 2020, deșeurile grele și voluminoase vor fi preluate de la domiciliu sau sediu de firmă pe baza comenzilor telefonice la TelVerde 0800 444 800, un serviciu gratuit, apelabil de luni până sâmbătă, între orele 9-17.
  • În data de 26.10.2020, la Primăria Slobozia, începând cu ora 15.30, va avea loc o Tombolă pentru toți deponenții din campanie! Pentru deșeurile electrice predate, deponenții pot câștiga prin tragere la sorți unul dintre premiile oferite cu ocazia acestei acțiuni de colectare. Premiile sunt: 2 x mixer,2 x cafetieră, 2 x blender, 2 x set nivelă, 2 x trusă accesorii scule.

            Rămâi informat!

Vizitează www.colecteaza.ro sau sună gratuit la TelVerde 0800 444 800, pentru mai multe detalii despre colectarea și reciclarea deșeurilor electrice și electronice. Alege să respecți întreaga comunitate din care faci parte, legea și, mai ales, mediul înconjurător – colectează responsabil deșeurile electrice!

Pentru detalii și informații despre campanie, vă invităm să luați legătura cu reprezentantul Serviciului Local de Colectare Ialomița, d- na Florica Gheorghe, la numărul de telefon 0751 302 110.

Centre de colectare deşeuri în Județul Ialomița

Centrele de colectare și reciclare deșeuri din Județul Ialomița oferă servicii complete de colectare și reciclare, recuperează și valorifică orice tip de deseuri. Intră în contact cu centru de colectare din Județul Ialomița listat mai jos, caută în secțiunea de anunțuri sau scrie-ne dacă nu găsești ce cauți și te vom ajuta!

Deseuri colectate in Județul Ialomița: 

Etichetat cu:

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)