Colectare deșeuri electrice în Ploiești | 28 sept. – 25 oct.

Publicat în Prahova acum 4 ani

Printr-o campanie care se desfășoară pe plan național, ploieștenii vor avea ocazia să se debaraseze de aparatura veche, pe care o țin nefolosită în casă de mulți ani. Acest lucru va fi posibil prin intermediul acţiunii „Fii la tine-n țară la fel ca afară”, organizată în parteneriat cu Asociația Ecotic și Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, eveniment care a debutat la Ploieşti pe 28 septembrie şi se va încheia pe 9 octombrie.

Plecând de la scopul declarat al acestei acţiuni – cetăţenii să fie cât mai conştienţi în privința importanţei reciclării corecte a echipamente electrice și electronice vechi, municipalitatea îi îndeamnă pe ploieşteni să predea spre reciclare deșeurile de echipamente electrice și electronice.

“Fiecare persoană care predă o cantitate de minimum 5 kg cumulate urmează să primească un premiu instant, iar pentru o cantitate de peste 19 kg va fi înscrisă automat la o tombolă, având șansa de a câștiga premii precum: încărcătoare wireless, mașini de înșurubat și găurit, uscătoare de păr, mașină de tuns iarba sau aparat de spălat cu presiune.

Extragerea câştigătorilor în cadrul acestei campanii se va realiza în data de 15 octombrie 2020 (prin intermediul website-ului random.org), urmând ca organizatorul să informeze fiecare câștigător privind modalitatea de livrare a premiului.

Ploieștenii vor beneficia de preluare în mod gratuit de la domiciliu a echipamentelor mari și voluminoase, apelând numărul 0211933 sau 0244546627.

Este important ca fiecare cetățean să înțeleagă care sunt modalitățile corecte de debarasare de deșeuri de echipamente electrice și electronice, iar această campanie face exact acest lucru.

Campania „Fii la tine-n țară la fel ca afară” reprezintă în fapt un serviciu de colectare direct de la domiciliul cetăţenilor a acestor deșeuri de echipamente electrice și electronice în vederea realizării unei eficiente colectări separate”, se arată într-un comunicat al Primăriei Ploieşti.

Centre de colectare deşeuri în Județul Prahova

Centrele de colectare și reciclare deșeuri din Județul Prahova oferă servicii complete de colectare și reciclare, recuperează și valorifică orice tip de deseuri. Intră în contact cu centru de colectare din Județul Prahova listat mai jos, caută în secțiunea de anunțuri sau scrie-ne dacă nu găsești ce cauți și te vom ajuta!

Deseuri colectate in Județul Prahova: 

Etichetat cu:

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)