Centru de colectare deșeuri anvelope uzate, electrocasnice (DEEE), fier vechi și metale neferoase, hârtie și carton, lemn, PET, plastic, sticlă, textile în Cugir, județul Alba

Sortarea deseurilor se face in majoritatea cazurilor dupa colectarea lor. In rarele cazuri in care deseurile sunt deja sortate dupa categorie.

SC M&C Ecopaper colecteaza urmatoarele tipuri de deseuri:

hartie
carton
mase plastice PET si folie
textile
lemn
DEEE

Detinem un portofoliu de 150 de contracte cu diferiti parteneri din tara pintre care amintim Peharttec Petresti si Vrancart Adjud, doua dintre cele mai mari conbinate de reciclare. Prin predarea deseurilor la punctele de colectare fiecare dintre noi poate contribui nu numai la economisirea materilor prime ci si la protejarea mediului inconjurator.

Ele sunt duse direct la statiile de procesare si reciclare. Sortarea deseurilor in centrele specializate presupune de obicei mai multe etape, din care majoritatea sunt automatizate, permitant sortarea rapida a unor cantitati impresionante de deseuri.

Date de contact
Telefon
0258 753 922
0724 039 933

Email

Punct de lucru
Str. 21 Decembrie nr. 1, Cugir, ALBA

Fima a fost infintata in 2005 inregistrata la Reg. Comertului cu nr J01/203/2005. Forma de organizare juridica este de societate cu raspundere limitata avand ca obiect de activitate fabricarea produselor din hartie si carton pentru uz gospodaresc avand capital integral romanesc. Sediul societatii se afla in Loc. Vinerea str.Vadului nr.12 Jud. Alba.

Telefon
0258 753 922
0724 039 933

Email

Adresa
Str. Vadului 12, Vinerea, Alba

Punct de lucru
Str. 21 Decembrie nr. 1, Cugir, ALBA

Vezi mai multe puncte/centre de colectare de la

 1. Centre de colectare Cugir
 2. Centre de colectare județul Alba
 3. Centre de colectare anvelope uzate
 4. Centre de colectare electrocasnice (DEEE)
 5. Centre de colectare fier vechi și metale neferoase
 6. Centre de colectare hârtie și carton
 7. Centre de colectare lemn
 8. Centre de colectare PET
 9. Centre de colectare plastic
 10. Centre de colectare sticlă
 11. Centre de colectare textile