Centru de colectare deșeuri fier vechi și metale neferoase, hârtie și carton, lemn, plastic, textile în Chioșda, județul Timis

TOTAL RECOVER SRL este operator economic autorizat pentru colectare și reciclare deșeuri, metale feroase, metale neferoase, hârtii, cartoane, plastic, lemn, textil , cu punct de colectare în Chioșda, la adresa: .
Sediu social:SC TOTAL RECOVER SRL, – Chisoda,
Calea Chisodei, Nr.201, Jud. Timiș CUI: RO 26249600
Tel: 0256/215.805; fax: 0256/215.804
Email: Administrator: Georgiev Dimitar

Colectare deșeuri
Compania noastră este partenerul dumneavoastră profesionist atunci când vine vorba de colectarea și reciclarea deșeurilor.

Deșeuri de plastic, metal, hârtie sau lemn ridicate direct de la dvs.
Ridicăm orice tip de deșeu de hârtie, carton, lemn și aluminiu, direct de pe platforma dumneavoastră. De asemenea, preluăm și deșeurile din polietilenă, PET-uri sau alte tipuri de material plastic, pentru reciclare. Colectarea se face cu ajutorul utilajelor proprii.

Arie extinsă de colectare
Asigurăm servicii de colectare și în afara celor trei județe în care avem puncte de lucru. Acestea sunt asigurate de către subcontractori, dar calitatea serviciilor oferite rămâne aceeași, partenerii noștri fiind profesioniști.

Oferim utilaje proprii de colectare
Totodată, pentru a ușura munca acelora dintre partenerii noștri ce produc o cantitate mai mare de deșeuri, pe care apoi sunt nevoiți să o gestioneze, compania noastră oferă echipamente specifice unei astfel de munci. E vorba de containere, prescontainere, prese de balotat și dispositive de tocat și balotat.

Întocmim documentele necesare activității dvs.
Tuturor clienților noștri le oferim documente de trasabilitate și certificate oferite de reciclatori care dovedesc că deșeurile au fost reciclate.

Nivelul ridicat de sortare, îi permite companiei noastre să exporte în țări precum Austria, Slovenia, Croația și Ucraina.

Nivelul ridicat de sortare, îi permite companiei noastre să exporte în țări precum Austria, Slovenia, Croația și Ucraina.

Centru de colectare Calea Chișodei, nr. 201 Chișoda
307 221 jud. Timiș, România
0754 024 665

Centru de colectare Str. Podului Arad
310 496 jud. Arad, România
0740.248.321

Centru de colectare Sat. Sîntion Comuna Bors
417 078 jud. Bihor, România
0741 086 343

Centru de colectare str. Calea Banlocului, nr.56 Deta
305 200 jud. Timiș, România
0754.024.688

Vezi mai multe puncte/centre de colectare de la

  1. Centre de colectare Chioșda
  2. Centre de colectare județul Timis
  3. Centre de colectare fier vechi și metale neferoase
  4. Centre de colectare hârtie și carton
  5. Centre de colectare lemn
  6. Centre de colectare plastic
  7. Centre de colectare textile