Centru de colectare deșeuri electrocasnice (DEEE) în Gaești, județul Dambovița

ASOCIATIA ROMANA
PENTRU RECICLARE ROREC este operator economic autorizat pentru colectare și reciclare deșeuri electrice, electronice și electrocasnice (DEEE), televizoare vechi, frigidere, imprimante, calculatoare și componente de calculatoare, mașini de spălat, telefoane vechi etc., cu punct de colectare în Găești, la adresa: .

Asociația Română pentru Reciclare RoRec deschide un nou centru de colectare DEEE (deșeuri de echipamente electrice și electronice) la Găești, ca parte a Rețelei Naționale de Colectare. Aceasta marchează cea de-a patra inaugurare a unui astfel de serviciu în mai puțin de o lună, după deschiderile centrelor din Sinaia, Alba Iulia și Alexandria.
Noul centru de colectare din Găești este funcțional începând de vineri, 18 mai, dată de la care locuitorii orașului și cei din proximitatea acestuia au posibilitatea de a se debarasa de echipamentele electrice și electronice, prin aducerea lor la centrul din Str. Prof. Stancu, în fiecare miercuri, între orele 15 – 18 și sâmbăta, între orele 9 – 13.
De asemenea, persoanele fizice și juridice au la dispoziție un serviciu gratuit de colectare de la domiciliu/sediu pentru aparatura grea sau voluminoasă, prin comandă la numerele de telefon 0733 601 741, 0786 669 319 si 0724 379 242.

Ai un televizor vechi și vrei să scapi de el? Nu știi unde să duci frigiderul sau maşina de spălat vase sau rufe stricate? Serviciul Local de Colectare te scapă simplu și ușor de deșeurile echipamentelor electrice și electronice (DEEE)

Sau sună la TelVerde 0800 444 800, număr apelabil gratuit din orice reţea de telefonie fixă sau mobilă, disponibil de luni până vineri între orele 9.00-17.00, şi fă o programare pentru ridicarea gratuită de la domiciliu sau sediu de firmă a aparatelor electrice de care vrei să scapi!

Vezi mai multe puncte/centre de colectare de la

  1. Centre de colectare Gaești
  2. Centre de colectare județul Dambovița
  3. Centre de colectare electrocasnice (DEEE)