Centru de colectare deșeuri electrocasnice (DEEE) în județul Constanța, Murfatlar

CROMEET SRL este operator economic autorizat pentru colectare și reciclare deșeuri electrice, electronice și electrocasnice (DEEE), televizoare vechi, frigidere, imprimante, calculatoare și componente de calculatoare, mașini de spălat, telefoane vechi etc., cu punct de colectare în Murfatlar, la adresa: .
Sediu social:Constanța
str. Stefan cel Mare nr. 98, camera 3
tel 0241558856 , jud. CONSTANTA

Reciclare|Colectare
Colectare materiale metalice feroase si neferoase:

Societatea noastra are ca obiectiv principal de activitate, colectarea de la persoane juridice dar si fizice, de materiale metalice (din Jud.Constanta si nu numai) in vederea obinerii de produse metalurgice noi. Deseurile metalice colectate trec astfel, printr-un proces amplu de sortare si curatare pentru a fi pregatite de livrare, la cele mai inalte standarde de calitate catre procesatorii finali.

Fie ca este vorba de cupru, aluminiu, fier sau oricare alt metal, acesta pleaca de la noi catre fabrici unde mai tarziu este topit si transformat in produse noi pentru a primi o noua intrebuintare. Acest proces din cadrul reciclarii este unul extrem de important deoarece resursele naturale de minereu sunt limitate iar prin consumul energetic de extragere si procesare, costurile dar si poluarea cresc. Sustinem astfel circuitul materialelor reciclabile, reducerea costurilor de productie/energetice dar si un mediu mai curat!

Colectam urmatoarele deseuri metalice:
deseu cupru
deseu alama
deseu span alama
deseu aluminiu
deseu plumb
deseu inox
deseu span inox
deseu fier vechi

VSU
Vehicule scoase din uz

Ai o masina care zace in parcare sau in garaj? Te-ai saturat sa platesti impozit fara sa o folosesti? Suna acum si venim sa-ti cumparam masina! Indiferent daca merge sau nu masina ta valoreaza ceva! O platforma a Cromeet poate veni chiar azi la tine.

Masina ta va fi evaluata, platita si ridicata pe cheltuiala noastra.

Nu mai tine masina trasa pe dreapta. Masina ta va fi reciclata si va da viata altor produse noi!

S.C. CROMEET S.R.L. Str. Ciocarliei Nr. 1, Imobil C 34, Murfatlar, Constanta
0040.241.55.88.56 / Fax 0040.241.52.12.93

Vezi mai multe puncte/centre de colectare de la

  1. Centre de colectare județul Constanța
  2. Centre de colectare Murfatlar
  3. Centre de colectare electrocasnice (DEEE)