Centru de colectare deșeuri vehicule scoase din uz în județul Timis, Timișoara

SC CELULOZA SI OTEL SA este operator economic autorizat să desfăşoare activităţi de colectare şi tratare a vehiculelor scoase din uz, dezmembrări auto, dezmembrarea părtilor componente și sortarea lor, predarea lor către reciclatori în vederea coincinerării, recuperarii energiei și materiilor prime, cu punct de lucru în Timisoara, str. Paul Morand nr. 69, tel. /fax: 0256/215055, Gal Arpad

Suntem situati in zona industriala a Timisoarei – Parc industrial Freidorf – aproape de principala artera de circulatie din sudul orasului cu posibilitati de dezvoltare deoarece detinem un teren de 30203 mp dotat cu platforma betonata, alimentare cu apa si energie electrica, canalizare. Avem toate conditiile cerute de organele abilitate ale statului pentru desfasurarea activitatii.

Detinem autocamioane pentrutilaj transportul deseurilor dotate cu containere si camionete platforma. Avem utilaj tip Cesoia pentru tocarea deseurilor feroase, moara de macinat cabluri electrice si greifere pentru manevrarea deseurilor feroase. Pentru analiza chimica a deseurilor detinem spectrometru.

Detinem utilaj Shredder si dispozitiv fix si mobil de masurat radioactivitatii.

Referitor la cifra de afaceri a societatii pecizam ca a avut o crestere substantiala in ultimii ani si la fel dinamica profitului. Chiar si in conditiile crizei financiar-economice actuale societatea a realizat cresteri cantitative de deseuri la colectare si livrare.

Deseurile metalice neferoase pe care le achizitionam si livram sunt:

1. Deseuri Metalice Feroase
2. Deseuri metalice nederoase:

Deseu Aluminiu
Deseu Cupru
Deseu Alama-Bronz
Deseu Alama-Radiator
Deseu Plumb
Deseu Inox
3. Deseu Hartie Si Carton
4. Acumulatori auto uzati

Societatea noastra sorteaza deseurile metalice neferoase in vederea livrarii. Avem posibilitatea de a sorta deseurile in containere in functie de solicitarea beneficiarului.

Celuloza Si Otel SRL Persoana de contact: Gal Arpad
Adresa: Str. Paul Morand, Nr. 69 Localitate: Timisoara
Telefon:0256/215 055, 0256/216 755
Email:

Vezi mai multe puncte/centre de colectare de la

  1. Centre de colectare județul Timis
  2. Centre de colectare Timișoara
  3. Centre de colectare vehicule scoase din uz