Colectarea deșeurilor electrice (frigidere, mașini de spalat etc) in Dâmbovița


publicat acum 2 luni

Dâmbovițenii care au prin case aparate electrice vechi sau uzate, care nu le mai sunt de niciun folos, trebuie să știe că pot scăpa de ele apelând la numărul de telefon 0753 504 158. Sistem Local de Colectare (SLC) Dâmbovița SRL este societatea care se ocupă de colectarea deșeurilor electrice din județul Dâmbovița. Aceasta colectează aproape tot ce se bagă în priză sau funcționează pe baterii, respectiv orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile și industriale (non-auto), corpuri de iluminat sau tuburi fluorescente.

Toate acestea intră în categoria DEEE și trebuie reciclate. De asemenea, oamenii trebuie să rețină faptul că deșeurile electrice și electronice conțin substanțe toxice precum freonul care degradează stratul de ozon și are un impact de încălzire globală ridicat, dar și substanțe ignifuge bromurate, PCB – compuși bifenili policlorurați, mercur și PVC – material plastic cu conținut de clor, care afectează starea de sănătate. Firma ridică aparatele electrice gratuit de la domiciliu sau de la firmă (Telefon – 0753 504 158, email – )

Centre de colectare deşeuri în Județul Dambovița

Deseuri colectate in Județul Dambovița: 

Via Dâmbovița News

Vezi articolele recomandate sau află mai multe despre reciclarea următoarelor tipuri de deșeuri: hârtie, plastic, anvelope, baterii, becuri, biodegradabile, deșeuri din construcții, DEEE, deșeuri medicale, metale, deșeuri periculoase, sticlă, textile, ulei uzat

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)