Ecotree.ro te ajută să accesezi serviciile de colectare ale deșeurilor

Publicat în Recomandari acum 2 ani

Crăciunul este o perioadă plină de bucurii, dar și de multe cadouri, iar asta înseamnă că mulți dintre noi facem mai multe cumpărături decât ar trebui.

Avem, prin urmare, mai multe lucruri decât am avea nevoie, și trebuie să învățăm cum să scăpăm de lucrurile vechi pentru a le face loc celor noi.

În ajutorul nostru vine astăzi o platformă care ne ajută să reciclăm, Ecotree.ro.

Bogdan Andronache, reprezentant Ecotree.ro: „Ecotree.ro pune în legătură generatorii și te ajută să accesezi serviciile de colectare ale deșeurilor. În acest moment ne adresăm companiilor, însă ne gândim pentru anul viitor, și lucrăm la asta, să o deschidem și către persoanele fizice. Prin pași simpli, accesând site-ul nostru, companiile pot să-și creeze un cont, completează datele, pun o comandă, iar unul dintre colectorii parteneri ai Ecotree o ridică, și toate documentele se generează automat. Lucrăm și la o aplicație de mobil, momentan este doar o platformă web. Începe cu un abonament gratuit, cu funcționalități limitate, imediat ce deblochează funcționalități ample, de gestionare a documentelor sau rapoarte ample, încep să plătească, de ordinul zecilor de euro de utilizator.”

Stirile PRO TV

Etichetat cu: ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)