Noul sistem de șampon reîncărcabil de la P&G va economisi 300 de milioane de sticle de plastic în fiecare an

Publicat în Recomandari acum 11 luni

În 2021, brandurile de frumusețe au început cu adevărat să intensifice atunci când vine vorba de a face alegeri mai ecologice. Una dintre marile corporații care continuă să pună în aplicare aceste eforturi este P&G.

Pe 22 octombrie 2021, P&G a anunțat lansarea în 2021 în Europa a primului său sistem de sticle de reumplere cu mărcile Pantene, Herbal Essences, Aussie și Head & Shoulders.

„Sistemul de reumplere bună” constă din sticle din aluminiu reutilizabile și pungi de reumplere care utilizează cu 60% mai puțin plastic decât sticlele obișnuite de șampon. Până la sfârșitul anului 2021, noul sistem P&G va reduce plasticul virgin cu 50% față de 2016, ceea ce echivalează cu economisirea uimitoare a 10.000 de tone de plastic virgin pe an și 300 de milioane de sticle de plastic virgine în fiecare an.

„Această nouă inovație a ambalajelor va contribui la reutilizarea ambalajelor irezistibilă, permițând în același timp o reducere a plasticului virgin conform angajamentului P&G Ambition 2030”, a declarat Virginie Helias, directorul de sustenabilitate al P&G.

„Nu mai este vorba dacă sau ce putem face, ci cât de repede o putem face – fereastra este acum pentru îmbrățișarea unor noi stiluri de viață durabile.”

Noua lansare este un pas către atingerea obiectivelor P&G Responsible Beauty 2030, care include utilizarea ambalajelor 100% reciclabile sau reutilizabile pe toate produsele de înfrumusețare P&G în următorii 10 ani.

Mai recent, P&G a lansat, de asemenea, noile capsule de umplere Regenerist Whip Moisturizer din Olay, în efortul de a reduce deșeurile cu 94%.

via Bravonet

Etichetat cu: , , ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)