Noul sistem de șampon reîncărcabil de la P&G va economisi 300 de milioane de sticle de plastic în fiecare an

Publicat în Recomandari acum 3 ani

În 2021, brandurile de frumusețe au început cu adevărat să intensifice atunci când vine vorba de a face alegeri mai ecologice. Una dintre marile corporații care continuă să pună în aplicare aceste eforturi este P&G.

Pe 22 octombrie 2021, P&G a anunțat lansarea în 2021 în Europa a primului său sistem de sticle de reumplere cu mărcile Pantene, Herbal Essences, Aussie și Head & Shoulders.

„Sistemul de reumplere bună” constă din sticle din aluminiu reutilizabile și pungi de reumplere care utilizează cu 60% mai puțin plastic decât sticlele obișnuite de șampon. Până la sfârșitul anului 2021, noul sistem P&G va reduce plasticul virgin cu 50% față de 2016, ceea ce echivalează cu economisirea uimitoare a 10.000 de tone de plastic virgin pe an și 300 de milioane de sticle de plastic virgine în fiecare an.

„Această nouă inovație a ambalajelor va contribui la reutilizarea ambalajelor irezistibilă, permițând în același timp o reducere a plasticului virgin conform angajamentului P&G Ambition 2030”, a declarat Virginie Helias, directorul de sustenabilitate al P&G.

„Nu mai este vorba dacă sau ce putem face, ci cât de repede o putem face – fereastra este acum pentru îmbrățișarea unor noi stiluri de viață durabile.”

Noua lansare este un pas către atingerea obiectivelor P&G Responsible Beauty 2030, care include utilizarea ambalajelor 100% reciclabile sau reutilizabile pe toate produsele de înfrumusețare P&G în următorii 10 ani.

Mai recent, P&G a lansat, de asemenea, noile capsule de umplere Regenerist Whip Moisturizer din Olay, în efortul de a reduce deșeurile cu 94%.

via Bravonet

Etichetat cu: , , ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)