Programul Companii Verzi își propune să prezinte obligațiile și responsabilitățile companiilor în domeniul protecției mediului, ca generatoare de deșeuri reciclabile

Publicat în Recomandari acum 3 ani

Valentin Negoita Ecotic xProgramul Companii Verzi își propune să prezinte obligațiile și responsabilitățile companiilor în domeniul protecției mediului, ca generatoare de deșeuri reciclabile. De asemenea, ne propunem și parteneriate cu aceste companii, în vederea îndeplinirii responsabilităților ce le revin în acest domeniu, în comunitățile în care activează”, acesta a fost mesajul adresat de Valentin Negoiță, Președintele Asociației ECOTIC, în cadrul webinarului Companii Verzi, cu tema „Responsabilitățile companiilor  în gestionarea deșeurilor”, organizat pe 15 aprilie.

„Din experiența noastră, dobândită în managementul deșeurilor electrice și electronice din ultimii 15 ani, ECOTIC pune la dispoziția companiilor atât know-how- ul, cât și infrastructura de colectare și bunele practici de care dispune, iar, împreună cu Garda Națională de Mediu, vă invităm să fiți alături de noi într-un parteneriat de lungă durată în domeniul protecției mediului, în comunitățile pe care le reprezentați, contribuind astfel, împreună, la edificarea unei societăți sustenabile în România”, a mai menționat Valentin Negoiță.

Companii Verzi este un program de comunicare și informare dezvoltat de ECOTIC și Oameni și Companii, în cadrul portalului GlobalManager.ro. Programul își propune să dezvolte, în timp, o comunitate de oameni interesați de protecția mediului și, în acest context, de parteneriate pentru îndeplinirea responsabilităților ce le revin în acest domeniu, în comunitățile în care activează.

 

ECOTIC este prima organizație a producătorilor și importatorilor de echipamente electrice și electronice (EEE) din România, fondată în anul 2006 cu scopul de a aduce mai multă eficiență și omogenitate în îndeplinirea responsabilităților de mediu ale acestora.

GlobalManager.ro este o comunitate dezvoltată de  Oameni și Companii. Oameni și Companii  oferă soluții de marketing utilizând un ecositem inovator de 30 platforme digitale proprii și +100 comunități business și profesionale, administrate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități,  aici.

via Administratiei.ro

Etichetat cu: ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)