Programul HP de reciclare a cartușelor de imprimantă în România

Publicat în Recomandari acum 4 ani

HP oferă un serviciu de returnare masivă destinat consumatorilor de volum mediu şi mare, care doresc să returneze între 15 până la 300 de cartuşe de toner HP şi/sau între 100 până la 2000 de cartuşe inkjet.

Consumabilele din această listă nu pot fi reciclate prin programul HP Planet Partners.

Acest program este dedicat cartușelor de imprimantă marca HP, cartuşele reumplute sau recondiţionate sau retururile în garanţie. Astfel de materiale nu sunt acceptate în acest program.

Consumabilele returnabile de la HP LaserJet cuprind cartuşele de imprimare, kiturile de tambururi, kiturile de cuptoare*, kiturile de transfer*, kiturile de colectare* şi kiturile de curăţare*. Sticlele de toner HP LaserJet nu sunt returnabile.

Programul HP Planet Partners este un program global de reciclare prin intermediul căruia pot fi returnate cartușe originale HP goale, fără niciun cost, disponibil și în România de peste 10 ani. Până în prezent, prin acest program au fost reciclate peste 875 de millioane de cartușe de cerneală și tonere HP1.

82% din cartușele originale de cerneală HP conțin 45-70% plastic reciclat. 100% din cartușele originale de toner HP conțin 5-45% conținut reciclat post-consumator sau post-industrial. Nu se includ flacoane de toner, flacoane de cerneală și alte produse neincluse în listă.

Etichetat cu: , ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)