Salubris Iași oferă soluția pentru colectarea deșeurilor rezultate în urma renovărilor: super sacul de două tone

Publicat în Iaşi acum 3 ani

Deșeurile rezultate în urma renovărilor sau reabilitărilor casnice vor putea strânse mult mai ușor cu ajutorul SUPER SACULUI, o nouă modalitate de colectare a resturilor din construcții pusă la dispoziția ieșenilor de către SC Salubris SA. Practic, SC Salubris SA furnizează un serviciu opțional de colectare, transport și eliminare / valorificare a deșeurilor, cu excepția celor menajere, depozitate în saci speciali de rafie („SUPER SAC”).

SUPER SACUL este soluția perfectă pentru proiectele mai mici, cum ar fi renovări / reamenajări (resturi din construcții, saltele, mobilă etc), acoperișuri, organizarea unui garaj sau mansardă, amenajarea grădinii (iarbă, crengi etc.). SUPER SACUL nu va putea fi folosit pentru colectarea deșeurilor menajere, nici a deșeurilor reciclabile (sticlă, metale, hârtie, plastic), deșeurilor electrice (echipamente electrice și electronice), precum și altor categorii de deșeuri (materiale fierbinți, azbest, proliane, produse chimice, becuri fluorescente, deșeuri toxice sau periculoase, combustibili, lichide, deșeuri medicale, uleiuri, anvelope, stingătoare.

Având o lungime de 245 de centimetri, o lățime de 125 de centimetri și o înălțime de 80 de centimetri, SUPER SACUL este suficient de puternic pentru a rezista până la 2.000 de kilograme de deșeuri, cu o capacitate de circa 3 metri cubi. Din motive de siguranță, SUPER SACUL este un produs de unică folosință și nu poate fi folosit de mai multe ori. Acesta nu va fi returnat după ce a fost colectat. Sacul, ca și tot conținutul acestuia, va fi gestionat confom legislației aplicabilă deșeurilor. Odată achiziționat și umplut cu deșeuri, SUPER SACUL va fi colectat de către SC Salubris SA în baza unei programări telefonice la 0232.270.223 sau 0725.010.001, dar și online, utilizând adresa .

Serviciul de salubritate va colecta SUPER SACUL în termen detrei3 zile lucrătoare de la programarea colectării, solicitantul neavând obligația de fi prezent pentru colectare. Plata pentru colectarea și eliminarea conținutului SUPER SACULUI se face către SC Salubris SA în momentul achiziționării serviciului.

Plata poate fi efectuată direct la casieria unității din șos. Națională, nr. 43, sau prin alte modalități moderne accesând următorul link: https://salubris.ro/informatiiclienti/facturare/factura-de-salubritate/.

Vezi punctele de colectare administrate de

Etichetat cu: , ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)