Sectorul 5 va avea module de colectare selectivă a deșeurilor

Publicat în Bucureşti acum 3 ani

sectorPrimăria Sectorului 5 a început să monteze modulele de colectare selectivă. Vor exista 16 puncte de reciclare pe raza sectorului, două dintre acestea fiind deja amplasate în zona Eroilor și pe platoul Academiei Militare. În fiecare punct va exista un container pentru plastic și metal, unul pentru hârtie și carton și unul pentru sticlă.

Primăria Sectorului 5 a transmis într-un mesaj pe pagina de Facebook că prin acest demers se dorește încurajarea cetățenilor din sector să recicleze.

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, subliniează nevoia de a proteja mediul înconjurător, având în vedere că în sector încă există zone unde unele persoane aruncă deșeuri la întâmplare.

„Vrem să protejăm mediul înconjurător, pentru că un mediu sănătos înseamnă sănătate pentru noi și copiii noștri. Modulele de colectare selectivă pe care le vom amplasa în sector sunt un bun prilej pentru a încuraja cetățenii să recicleze. Știu că încă sunt persoane care aruncă ilegal deșeuri pe domeniul public, știu că încă sunt persoane care aruncă gunoaie pe jos, dar îmi doresc ca ușor, ușor să ne obișnuim să fim mai civilizați”, a transmis Piedone.

Primarul le cere locuitorilor din sector să semnaleze Poliției Locale dacă văd persoane care aruncă deșeuri pe domeniul public.
via Wall Street

Etichetat cu: , , ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)