SOMA și ADIS Bacău lansează noul contract de salubrizare. Băcăuanii sunt invitați în Piața Tricolorului, la un eveniment cu surprize

Publicat în Bacău acum 2 ani

somaBăcăuanii și locuitorii comunelor învecinate sunt invitați la evenimentul de lansare a noului contract de colectare și transport al deșeurilor. Acesta este organizat de firma de salubrizare SOMA SRL și Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Salubrizare (ADIS) Bacău, sâmbătă, 07 august 2021, începând cu ora 10.30, în Piața Tricolorului.

„În cadrul evenimentului, vă vom prezenta noul contract de salubrizare, dar și informații utile despre importanța colectării separate și principiile pe care SOMA le promovează pentru a avea un Bacău curat şi sustenabil”, anunță reprezentații firmei de salubritate.

De asemenea, vor fi prezente noile autospeciale și recipientele de colectare a deșeurilor. Începând cu data de 9 august, acestea vor fi utilizate atât în municipiul Bacău, cât și în 22 de comune ale județului: Berești-Bistrița, Buhoci, Cleja, Fărăoani, Filipești, Gârleni, Gioseni, Hemeiuș, Horgești, Itești, Letea Veche, Luizi-Călugăra, Măgura, Mărgineni, Nicolae Bălcescu, Prăjești, Răcăciuni, Racova, Sărata, Săucești, Tamași și Traian.

Surprizele evenimentului: live painting și ateliere de lucru pentru copii
Împreună cu ZidArt, se va organiza un live painting pe parcursul întregii zile. De data aceasta, nu e vorba despre desenul realizată pe o clădire, ci pe lateralele a două autocompactoare (mașini de gunoi). Artiștii băcăuani, Monk Ink și Ronin, vor picta imagini care reprezintă valorile SOMA și mesaje privind importanța reciclării pentru mediul înconjurător.

Cei mici vor fi implicați în diverse ateliere de lucru, în cadrul cărora vor putea să deseneze, să picteze și să construiască obiecte din materiale reciclabile.

Vor participa reprezentații celor 23 de localități beneficiare ale contractului cu SOMA
La evenimentul de lansare a noului contract de salubritate, vor fi prezenți reprezentați ai Consiliului Județean Bacău, ADIS, precum și ai celor 23 de localități beneficiare ale contractului cu SOMA.

În contextul COVID 19, organizatorii îi roagă pe toți cei care vor participa să respecte regulile sanitare impuse de autoritățile din domeniu.

via Zdbc.ro

Vezi punctele de colectare administrate de

Etichetat cu: ,

1 comentariu
  • Mican Neculai spune:

    Am platit pentru tot anul 2021 si nu a venit sa colecteze gunoiul nici o data rog sa luati masuri asfel nu o sa mai platim multumesc

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)