Spitalul de Urgență din Petroșani caută o firmă specializată care să presteze serviciile de colectare deșeuri medicale

Publicat în Hunedoara acum 3 ani

deseuri medicaleSpitalul de Urgență din Petroșani caută o firmă specializată care să presteze serviciile de colectare, de transport, procesare si eliminare a deşeurilor rezultate din activităţile medicale desfăşurate de către unitatea spitalicească inclusiv furnizare ambalaje. Contractul are ca obiect achiziționarea de servicii de colectare, de transport, procesare si eliminare a deşeurilor rezultate din activităţile medicale desfăşurate de către unitatea spitalicească prin incheierea unui contract valabil de la 01.05.2021 până la 31.12.2021 și cu posibilitate de prelungire cu maxim 4 luni până la 30.04.2022.

„Transportul deşeurilor periculoase de la spatiul de depozitare din incinta spitalului şi în afara spitalului până la locul de eliminare va fi asigurat de către prestator cu respectarea strictă a normelor de igienă şi securitate, în scopul protejării personalului şi populaţiei generale, în conformitate cu reglementările în vigoare. Transportul deşeurilor periculoase pe drumurile publice se va face pe rute avizate de către autorităţile competente”, arată documentația.

9 aprilie este data limită pentru depunerea ofertelor.

Potrivit documentației, prestatorul va trebui să ridice recipienţii depozitaţi în spaţiul amenajat în incinta spitalului în termen de maxim 48 ore de la depozitarea acestora în acest spaţiu în zilele de luni, miercuri, vineri  intre orele 07,00 – 12,00.

via Replica de Hunedoara

Etichetat cu: ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)