Albia pârâului din Scoarţa este noul depozit de gunoi

Publicat în Gorj Recomandari acum 4 ani

Primăria Scoarţa abia se mai vede de pubelele aşezate în faţa instituţiei. Între timp, oamenii aruncă pe unde pot, astfel că albia pârâului din Scoarţa este noul depozit de gunoi. Echipa postului de televiziune Gorj Tv a sesizat ieri Garda de Mediu cu privire la depozitare necontrolată a Pet-urilor, lucru care i-a lăsat fără cuvinte pe comisarii gorjeni.

Centre de colectare deşeuri în Județul Gorj

Deseuri colectate in Județul Gorj: 

Comuna Scoarţa lasă de dorit la capitolul ecologizare. Cel puţin asta reiese din felul în care arată comuna. Aici nu este nici un depozit de pet-uri autorizat şi nici un loc special amenajat pentru colectarea acestora. Autorităţile locale nu ia nici o măsură.

Echipa postului de televiziune Gorj Tv a descoperit grămezile de pet-uri pe de albia râului şi a sesizat imediat comisarii Gărzii de Mediu care au rămas fără cuvinte. Din spusele celor de la Grada de Mediu, primăria Scoarţa a fost amendată de nenumărate ori din cauza gunoaielor găsite pe raza comunei.

„Păi ce să mai zic. Am rămas fără cuvinte. Imaginile vorbesc de la sine. Ce să mai comentez eu. Nu am cuvinte. O să trimit o echipă în zonă pentru că nu este posibil aşa ceva. Primăria Scoarţa nu este la prima abatere de acest gen. Aici tot timpul au fost probleme”, a declarat Ovidiu Ilie, comisar şef, Garda de Mediu.

Via Pandurul

Etichetat cu: ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)