Centru de colectare deșeuri vehicule scoase din uz în județul Alba, Șoimuș

SC AUTO ERHART SRL este operator economic autorizat să desfăşoare activităţi de colectare şi tratare a vehiculelor scoase din uz, dezmembrări auto, dezmembrarea părtilor componente și sortarea lor, predarea lor către reciclatori în vederea coincinerării, recuperarii energiei și materiilor prime, cu punct de lucru în Oarda de Jos, str. Biruinței nr. 29, tel: 0258/818784, Stefan Hartlein

Societatea comercială AUTO ERHART S.R.L. a fost înfiinţată în anul 1998 ca o societate care se baza exclusiv pe importul de piese de schimb auto rezultate din dezmembrări. În timp preocupările pentru diversificarea activităţilor oferite clienţilor noştrii au deschis calea spre noi domenii cum ar fi:
– ACHIZIŢIILE DE MAȘINI FOLOSITE – inclusiv prin programul (RABLA)
– comercializarea de PIESE DE SCHIMB NOI,
– lucrări de SERVICE.
Societetea dispune şi de mijloc de transport pentru autoturismele achiziționate care nu pot fi aduse în condiții normale de către proprietari.
Societatea deține toate autorizaţiile de funcţionare atât în domeniul dezmembrărilor cât şi a servicelui. Prin seriozitate şi competenţă dăm dovadă unui partener de încredere în relaţiile cu clienţii noştrii pe care îi aşteptăm pentru a le rezolva problemele aferente autoturismelor pe care le deţin.

Alba Iulia, str. Orizontului nr. 6, tel/fax: 0258/818784, Stefan Hartlein

Vezi mai multe puncte/centre de colectare de la

  1. Centre de colectare județul Alba
  2. Centre de colectare Șoimuș
  3. Centre de colectare vehicule scoase din uz