Colectare deșeuri electrice în Alba Iulia | 28 sept. – 25 oct.

Publicat în Alba acum 4 ani

Municipiul Alba Iulia se implică pentru a treia oară în organizarea Zilei Internaționale a Reciclării Deșeurilor Electrice, alături de Asociația RoRec și partenerii locali de colectare.

Ziua Internațională a Reciclării Deșeurilor Electrice este inițiativa WEEE Forum, o asociație internațională non-profit a organizațiilor colective ale producătorilor de echipamente electrice și electronice.  Evenimentul reprezintă o ocazie excelentă pentru a atrage atenția consumatorilor asupra importanței colectării selective a aparatelor uzate, cu scopul de a spori reutilizarea, recuperarea și reciclarea lor.  În ultimii 5 ani, rata de producere a deșeurilor electrice a crescut cu 21%! Este esențial să înțelegem că ”deșeurile electrice reprezintă un flux care ridică o provocare din ce în ce mai mare: numărul de dispozitive electrice și electronice este în continuă creștere, precum și nevoia de materiale necesare pentru fabricarea produselor”, ne spun reprezentanții WEEE Forum.

Prin implicarea pentru a treia oară în acest proiect, Alba Iulia își dovedește interesul pentru protecția mediului înconjurător și necesitatea colectării selective a acestor deșeuri.
În Alba Iulia va avea loc o campanie  de colectare a acestor deșeuri în perioada 28 septembrie-26 octombrie 2020!

Iată mai jos detalii despre programul nostru:

  • În intervalul 28 septembrie-25 octombrie 2020, deșeurile grele și voluminoase vor fi preluate de la domiciliu sau sediu de firmă pe baza comenzilor telefonice la TelVerde 0800 444 800, un serviciu gratuit, apelabil de luni până sâmbătă, între orele 09-17.
  • În data de 26.10.2020, la Centrul de Colectare DEEE – Ighiu, sat Sard, str. Lab nr. 399D,

începând cu ora 12.00 va avea loc o Tombolă pentru toți deponenții din campanie! Pentru deșeurile electrice predate, deponenții pot câștiga prin tragere la sorți unul dintre premiile oferite cu ocazia acestei acțiuni de colectare. Premiile sunt: 4 x fier de calcat, 2 x cafetiera, 1 x cuptor cu microunde digital, 1 x aspirator bagless.

Ai grijă de mediu și de orașul tău! Vizitează www.colecteaza.ro sau sună gratuit la TelVerde 0800 444 800, pentru mai multe detalii despre colectarea și reciclarea deșeurilor electrice și electronice. Alege să respecți întreaga comunitate din care faci parte, legea și, mai ales, mediul înconjurător – colectează responsabil deșeurile electrice!

Pentru detalii și informații despre campanie vă invităm să luați legătura cu reprezentantul Serviciului Local de Colectare Alba, dna Claudia Nemeth, la numărul de telefon 0756 026 916.

Centre de colectare deşeuri în Județul Alba

Centrele de colectare și reciclare deșeuri din Județul Alba oferă servicii complete de colectare și reciclare, recuperează și valorifică orice tip de deseuri. Intră în contact cu centru de colectare din Județul Alba listat mai jos, caută în secțiunea de anunțuri sau scrie-ne dacă nu găsești ce cauți și te vom ajuta!

Deseuri colectate in Județul Alba: 

Etichetat cu:

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)