Colectare deșeuri electrice în Constanța | 28 sept. – 25 oct.

Publicat în Constanţa acum 4 ani

Protejează-ți sănătatea şi mediul în care trăieşti! Participă la acțiunea de colectare a deşeurilor electrice şi electronice din Municipiul Constanța! Organizatorii campaniei – autoritățile locale şi Serviciul Local de Colectare Constanța, oferă cetățenilor servicii gratuite de colectare a deşeurilor electrice. Acțiunea are şi caracter educativ cu privire la importanța colectării aparatelor electrice vechi sau stricate, fiind susținută de Asociația Română pentru Reciclare – RoRec.

Puncte de colectare:
Implică-te acum! Adună aparatele electrice stricate sau pe care nu le mai folosești, dar continui să le ții în casă și vino cu ele la unul dintre punctele de colectare provizorii ce vor fi disponibile în data de 12 octombrie astfel:
– Piața km 4-5, ora 8-11
– Piața Tomis 3, ora 8-11
– Piața Poarta 6, ora 8-11
– Piața Brotăcei, ora 8-11
– Parc Tăbăcărie, ora 12-16
– Parc Casa de Cultură, ora 12-16

Nu ai cum să transporți singur deșeurile electrice la unul dintre punctele de colectare? În perioada 10 – 12 octombrie, Serviciul Local de Colectare Constanța asigură preluarea gratuită a aparatelor electrice grele sau voluminoase, de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție! Tot ce trebuie să faci este să suni gratuit la TelVerde 0800 444 800, număr disponibil zilnic între orele 9.00-17.00, și să faci o programare.

Tombolă:

Data extragerii:
14.10.2019, ora 08:00

Locul extragerii:
Primăria Constanța- Departament Igienă

Premiile sunt:
– Blender (10 buc)
– Fier de Calcat (10 buc)

Centre de colectare deşeuri în Județul Constanța

Centrele de colectare și reciclare deșeuri din Județul Constanța oferă servicii complete de colectare și reciclare, recuperează și valorifică orice tip de deseuri. Intră în contact cu centru de colectare din Județul Constanța listat mai jos, caută în secțiunea de anunțuri sau scrie-ne dacă nu găsești ce cauți și te vom ajuta!

Deseuri colectate in Județul Constanța: 

Etichetat cu:

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)