Reciclez deci exist!

Publicat în Recomandari acum 8 ani

Povestea reciclarii in viata mea a inceput acum foarte mult timp cand impreuna cu tatal meu mi-am dus toate caietele si cartile din clasele primare la un centru de colectare a hartiei.

De mai bine de 7 ani reciclez si acasa in mod constant si imi incurajez prietenii sa faca acest lucru. Inclusiv la job-urile pe care le-am avut, ocupandu-ma de parte de comunicare interna, am organizat spatii speciale pentru reciclare si daca la inceput duceam singura ceea ce se aduna la clopotele de reciclare, in timp mi s-au alaturat si alti colegi.

Incerc sa ma implic tot mai mult si in educarea legata de reciclare, drept care am creat inclusiv un grup de Facebook care incet, incet prinde contur: https://www.facebook.com/groups/reciclez/

Reciclez plastic, hartie, conserve sau sticla. Gunoiul pe care il duc acum la ghena este cu cel putin 60% mai mic decat gunoiul celor care nu recicleaza. La clopotele de reciclare ajung cel putin o data pe luna, ceea ce spune multe despre cantitatea de plastic si hartie in mod special , care ar ajunge in acelasi loc ca si gunoiul menajer.

Sper ca reciclarea sa devina obligatorie si la noi si tot mia multi oamnei sa se implice in acest lucru atat de simplu de facut si atat de benefic pentru planeta.

Laura C

Etichetat cu: ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)