Supercom București va asigura din acest an acest serviciul de salubritate în Turda

Publicat în Cluj acum 3 ani

Operatorul de salubritate Supercom București va asigura din acest an acest serviciu în municipiul Turda. de specialitate.

Având în vedere faptul că noul Centru de Management Integrat al Deșeurilor a devenit operațional, serviciile de salubritate în județ vor fi asigurate de alți operatori, în baza licitațiilor organizate de Consiliul Județean Cluj, prin intermediul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Eco-Metropolitan.

Pentru Turda licitația a fost câștigată de Supercom. Aceasta își va începe activitatea în Turda cel târziu în luna mai, cu 25 de vehicule noi, Euro 6, din 2020, și va asigura servicii de înaltă calitate (sistem de cântărire, sistem GPS la mașini pentru urmărirea trasabilității deșeurilor).

Centre de colectare deşeuri în Turda

În 2020 în municipiul clujean s-a lansat un proiect pilot de colectare selectivă, constând în colectarea separată a deșeurilor în zona de case din cartierul Turda Nouă. Astfel, locuitorii din cartierul Turda Nouă primesc regulat sacii necesari pentru colectarea selectivă a deșeurilor și pliantele de informare.

“Acest proiect urmând să fie extins la nivelul întregului municipiu, astfel încât să ne aliniem normelor europene. Odată cu aceste schimbări, vom intra într-o cu totul altă etapă în ceea ce privește gestionarea deșeurilor, atât în municipiul Turda, cât și în întreg județul, aceste servicii urmând să fie prestate la o calitate superioară și cu costuri mai reduse”, consideră primarul Cristian Matei.

via Transilvania Business

Vezi punctele de colectare administrate de

Etichetat cu:

1 comentariu
  • Dordai rebeca spune:

    Buna ziua.
    As dori să știu cum se va proceda cu plata facturilor de salubritate pentru Turda odată cu venirea noii firme de colectare. Este un birou unde se pot plati?
    Mulțumesc.

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)