Taxa de salubrizare la Pitești, 11 lei!

Publicat în Argeş acum 3 ani

Mai sunt câteva zile până la data limită a depunerii cererilor privind taxa de salubrizare. În ultima şedinţă de Consiliu Local Piteşti a fost stabilită şi suma ce urmează a fi achitată de piteşteni, pentru gunoi. Cei care nu au depus declaraţia nu vor scăpa de plată! 

„Primăria Municipiului Pitești anunță că prin Hotărârea Consiliului Local nr. 319/17.09.2020, a fost aprobată valoarea taxei de salubrizare, respectiv 11 lei/persoană/lună, datorată începând cu 1 noiembrie 2020. De asemenea, începând cu data de 15 octombrie, fiecare contribuabil va primi prin poștă decizia de impunere, conform prevederilor legale”, anunţă Primăria Piteşti.

Declarațiile vor putea fi depuse până la data de 30.09.2020, la centrele de încasare din Găvana, Trivale, Gară și la biroul de primire a declarațiilor pentru taxa de salubrizare (situat în spatele Cinematografului „Sebastian Papaiani”), dar se pot depune și prin mijloacele electronice de transmitere la distanță: fax (0248.21.21.66), poștă electronică la adresa de email , platforma de contact disponibilă la adresa de internet www.primariapitesti.ro, servicii poștale.

Persoanele fizice, de comun acord cu conducerea asociației de proprietari/chiriași, pot opta să depună Declarația fiscală pentru stabilirea taxei de salubrizare, însoțită de actele justificative, și prin intermediul președinților de asociații de proprietari/chiriași sau administratorilor acestor asociații, pe baza unui borderou centralizator. În cazul nedepunerii declarației până la data de 30.09.2020, inclusiv, obligația de plată se va stabili din oficiu, pentru fiecare clădire, pe baza estimării unui număr de 7 (șapte) persoane, urmând ca, după depunerea declarației fiscale de către contribuabil, să se efectueze modificări, anunţă administraţia locală.

Centre de colectare deşeuri în Județul Arges

Deseuri colectate in Județul Arges: 

via Curier

Etichetat cu:

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)